Wethouders Kiel en van Beurden zijn vanuit het perspectief van de gemeente Leusden heel blij met de campagne Maak Werk van Zon van de Bedrijvenkring Leusden (BKL). Zij aan zij met de BKL gaan ze voor een pragmatische aanpak van zonnepanelen op daken van bedrijfspanden. ‘We hebben als Leusdense coalitie een behoorlijke ambitie op duurzaamheid en onze ondernemers spelen een belangrijke rol in hoe die ambities verwezenlijkt kunnen worden. Zeker als het gaat om zonnepanelen.

De gemiddelde ondernemer heeft natuurlijk behoorlijk wat dakoppervlak en het zou mooi zijn als we ondernemers zover krijgen om te investeren in zonnepanelen. De Leusdense campagne met als slogan ‘Maak werk van zon!’, helpt daarbij enorm. Er blijken al heel wat ondernemers te zijn die al veel gedaan hebben met zonnepanelen. In de filmpjes richten zij zich als ondernemer tot andere ondernemers en dragen zij hun kennis en ervaring uit.

De gemeente kan ondernemers veel ondersteuning bieden, zowel financieel als met mensen in het gemeentehuis die kunnen helpen. Het leuke van deze aanpak is dat we proberen het zo pragmatisch mogelijk te maken, met Jeroen Bosma als energiecoach, die je dankzij de financiële bijdrage van de gemeente Leusden volledig kosteloos kunt inschakelen, die je langs kunt laten komen’. De wethouders roepen dan ook volmondig: Ondernemers, ‘Maak werk van zon!’, en bel of mail Jeroen Bosma voor gratis advies en begeleiding. Dit kan ook direct door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen.

Jeroen Bosma | T 06 130 569 08 | E info@savepartner.nl

De campagne ‘Maak werk van zon!’ is een gezamenlijk initiatief van de Bedrijvenkring Leusden (BKL) en de Gemeente Leusden.

Ondernemers, maak werk van zon!
Duurzaam ondernemen

Maak werk van zon! aanvraagformulier gratis advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Energiecoach Jeroen Bosma neemt contact op om u te voorzien van een gratis onafhankelijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.