Ronald de Kimpe is directeur van Don Bosco Onroerend Goed B.V., de eigenaar van het landgoed en kantorencomplex Leusderend in Leusden. ‘Wij overwegen zonnepanelen, omdat wij ook ons steentje bij willen en moeten dragen aan de energietransitie. We zijn warm gemaakt door de gemeente Leusden, die alles op alles zet om ook bedrijven te interesseren stappen te zetten op het gebied van energieverbruik.

Waarom niet eerder zonnepanelen overwogen? Ik vond het erg lastig om objectieve informatie te krijgen. Natuurlijk kun je een aanbieder in de arm nemen. Ik ken diverse aanbieders persoonlijk en ik vertrouw ze volledig. Maar, het complex Leusderend is dusdanig groot en het project denk ik ook zo ingewikkeld, dat ik toch liever te rade ga bij een partij die geen direct belang heeft bij wat er uiteindelijk op het dak komt.

Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen, heb ik behoefte aan objectief advies. Een partij die er geen enkel belang bij heeft of ik wel of niet iets ga doen en zo wel, wat ik dan ga doen en waar ik de spullen koop. Het liefst ook een partij die me kan helpen bij het realiseren van het project, want dat heeft ongetwijfeld veel voeten in de aarde.

Dus heb ik Jeroen Bosma ingeschakeld. Die heeft er veel verstand van, is onafhankelijk en helpt je graag aan een goed en gratis advies. Vandaar ook mijn advies: bel of mail hem!’

Jeroen Bosma | T 06 130 569 08 | E info@savepartner.nl

Maak werk van zon! aanvraagformulier gratis advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Energiecoach Jeroen Bosma neemt contact op om u te voorzien van een gratis onafhankelijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.