Voorzitter van de BKL Tim de Bondt introduceert project ‘Maak werk van zon’. Ondernemers, kom in beweging! Een online bewustwordingscampagne en oproep aan alle ondernemers in Leusden serieus aan de slag te gaan met de energietransitie, te beginnen met zonnepanelen. Het past ook binnen de ambitie van de gemeente Leusden die hierin actief met de BKL samenwerkt.

‘In november wilden wij een fysiek evenement organiseren over dit onderwerp, maar door corona kon dat helaas niet doorgaan. Toen kwamen we op het idee om dan de kennis die er al is op het gebied van zonnepanelen in een aantal filmpjes naar onze leden ‘toe te brengen’. Onderzoek heeft uitgewezen dat onder ondernemers behoefte bestaat aan onafhankelijk advies. Daarom hebben we samen met de gemeente Leusden acht filmpjes gemaakt, waarin ondernemers zich tot ondernemers richten over hun ervaringen en het delen van kennis over zonnepanelen. Ook komen de belangrijke onderwerpen van financiering en verzekeringen aan bod.

Willen ondernemers aan de slag met zonnepanelen, dan kunnen ze contact opnemen met Jeroen Bosma voor gratis advies en begeleiding. Dit kan ook direct door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. Jeroen kent alle ins en outs, weet waar je moet zijn en kan helpen een goede business case op te bouwen.

Dus: wij zeggen … ondernemers, maak werk van zon!

Jeroen Bosma | T 06 130 569 08 | E info@savepartner.nl

De campagne ‘Maak werk van zon!’ is een gezamenlijk initiatief van de Bedrijvenkring Leusden (BKL) en de Gemeente Leusden.

Ondernemers, maak werk van zon!
Duurzaamheidspagina van de Gemeente Leusden

Maak werk van zon! aanvraagformulier gratis advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Energiecoach Jeroen Bosma neemt contact op om u te voorzien van een gratis onafhankelijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.