Verzekeraar Interpolis heeft woensdag 23 juni 2021 de Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijfsterreinen in Leusden beloond voor het actief managen van risico’s en het streven naar een veilig bedrijventerrein.

Profijt van veilig ondernemen
Voorkomen is beter dan genezen. Het bedrijventerrein in Leusden is met de overkoepelende stichting actief in het managen van risico’s. De inspanningen om de veiligheid van het terrein te optimaliseren hebben aantoonbaar resultaat. Het certificaat KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) is een aantal jaar geleden al toegekend.

De bijdrage!
Jacob Post, Risicospecialist Verzekeren van Rabobank Amersfoort Eemland, overhandigde, namens Interpolis, aan Edwin Ramkema en Gérard van Beek een cheque ter waarde van € 5.182,81. De verzekeraar constateerde een minimaal aantal schades en beloont de Stichting voor een besparing aan schadevergoedingen. De bijdrage zal gebruikt worden voor de modernisering/aanpassing van het camerasysteem op de betreffende bedrijfsterreinen.

Voordeel
Jacob legt uit waarom Interpolis tot deze blijk van waardering is gekomen: ,,Een collectief beveiligd bedrijventerrein is veiliger. Dat zorgt ervoor dat ondernemers prettiger kunnen ondernemen én dat Interpolis minder hoeft uit te keren aan schades. Naast de cheque biedt Interpolis aan ondernemers op dit bedrijventerrein, en die lid zijn van de Stichting, een korting tot 15% op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering op de Interpolis Bedrijven Compact Polis®.”

Neem contact op met Jacob Post van Rabobank Amersfoort Eemland via 033 – 467 51 90.
We roepen alle ondernemers op ons bedrijventerrein op om in gesprek te gaan met Rabobank Amersfoort Eemland om te bekijken wat Interpolis voor het bedrijf kan betekenen. Hoe meer ondernemingen op onze beveiligde bedrijventerreinen bij Interpolis zijn verzekerd hoe hoger de cheque volgend jaar kan uitvallen!