Het bestuur van de Bedrijvenkring Leusden (BKL) wil in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 met de politieke partijen in de gemeente Leusden in gesprek over onderwerpen die van belang zijn voor het ondernemingsklimaat in Leusden. Maar dan wil het bestuur wel input van haar leden hebben over wat zij belangrijk vinden. Die input willen we onder andere ophalen met deze enquête onder de leden van de BKL.

Hoe meer input we krijgen, des te meer zaken we bij de politieke partijen neer kunnen leggen en er bij hen op aandringen de ingebrachte punten op te nemen in hun verkiezingsprogramma’s. We vragen jullie vriendelijk vóór 6 april door middel van deze enquête te laten weten welke punten voor jullie belangrijk zijn en de enquête daartoe in te vullen en aan ons op te sturen. De uitkomsten van de enquête willen we graag met jullie allen in een online sessie bespreken op donderdag 15 april. Nadere informatie over de tijd volgt zo spoedig mogelijk.

Het invullen van de enquête kost je maximaal zeven minuten, het zijn 4 secties (A-D) met vragen. Met ‘je’ in de vragen bedoelen we je bedrijf of jou als vertegenwoordiger namens je bedrijf. Klik hier om direct naar de enquête te gaan.

De gegevens die we uit de antwoorden verzamelen zijn strikt vertrouwelijk en verzamelen we alleen voor het doel van deze enquête. Ons privacy statement is van toepassing op deze enquête en staat op de website.

Heb je vragen of opmerkingen die je niet in deze enquête kwijt kan, neem dan contact op met de BKL via info@bkleusden.nl

Bij voorbaat dank voor je bijdrage!
Bestuur Bedrijvenkring Leusden