Vierde Corona Ondernemerspeiling provincie Utrecht: doe mee!
Samen sterk in de coronacrisis

donderdag 22 april, 19.30 uur inloggen via https://zoom.us/j/93288234215?pwd=bWpFQk10MzhxdE1JSU9nVWxiWjdQQT09

Wat is de actuele impact van de COVID-19 crisis op het bedrijfsleven in de provincie Utrecht? Met de Ondernemerspeiling willen we ondernemers vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in jouw bedrijf als gevolg van de coronacrisis.

Komt het voortbestaan van jouw bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met het behouden van personeel, het in- en of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot het aanvragen en uitvoeren van landelijke maatregelen? Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt periodiek herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Het invullen van de Ondernemerspeiling kan tot 5 mei 2021.

Klik hier om naar de enquête te gaan

Heb je als ondernemer uit de regio Utrecht een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar kom je er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie). Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor je klaar om je te helpen.