De BOL, Borrel Ondernemend Leusden, vindt plaats op iedere eerste vrijdag van de maand bij Restaurant BuitenHuis, Hamersveldseweg 55 in Leusden. BOL is van en voor alle ondernemende Leusdenaren. Iedereen die onderneemt, grote bedrijven, kleine bedrijven, ZP’ers, iedereen is welkom. Zeer laagdrempelig netwerken. Interessante mensen ontmoeten, mooie verhalen ophalen en even bijpraten met andere ondernemende Leusdenaren. De vrijdagmiddagborrel waar niets hoeft en alles mag, zonder blabla.

Ben je of word je een ondernemende Leusdenaar? Je bent van harte welkom, neem gerust iemand mee. Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt zo binnenlopen. Borrelen is op eigen kosten, elke BOL borrel is er een happensponsor.

Let op!! De BOL staat weer voor vrijdag 7 juni op het programma. Bart Buitenhuis (restaurant Buitenhuis) is de gastheer bij elke BOL. Borrelen is op eigen kosten, elke BOL is er een happensponsor. Wil je je bedrijf in het zonnetje zetten dan is dit een uitgelezen kans. Kies een vrijdag waarop een BOL borrel wordt georganiseerd uit. Je sponsort de bitterballen voor € 50 en mag als tegenprestatie je bedrijf in 5 minuten Pitchen. Mocht je belangstelling hebben om dit een keer te doen dan kun je contact opnemen met Cor den Daas (info@bkleusden.nl) of Willem Eelman (eelman@appeleneelman.nl.

BOLAGENDA 2024

    • Vrijdag 7 juni 2024

Meer informatie: www.borrelondernemendleusden.nl