Graag nodigen we je uit voor Hét Miljoenenontbijt Utrecht. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats na Prinsjesdag, op vrijdag 22 september 2023 vanaf 07.00 uur op de KNVB Campus in Zeist. Dagvoorzitter Donatello Piras gaat in gesprek met Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden en Susanne Schilderman, wethouder in Utrecht. Zij is onder andere verantwoordelijk voor Financiën en Economische Zaken en lid van de Economic Board Utrecht. Eveneens aan het woord ondernemers Marc Nieuwland van Newasco uit Amersfoort en voorzitter van de Federatie Bedrijvenkringen regio Amersfoort en Daniël Storm van Team Switch uit Mijdrecht en aanwezig namens het PBUW – Platform Bedrijven Utrecht West.

Utrecht is het kloppend hart van de gezonde samenleving. Het is onze missie om als regio een duurzame, positieve verandering teweeg te brengen. Tijdens deze ochtend gaan wij graag in gesprek met elkaar over de kabinetsplannen, de economische stand van zaken in Nederland en wat deze betekenen voor Utrecht, diens ondernemers en wat hierin de economische uitdagingen zijn.

De Fiscale Afterparty
Traditiegetrouw is er na het plenaire programma de mogelijkheid om de fiscale afterparty bij te wonen waarin Robert Schwarz, belastingadviseur bij PwC, je informeert over het Belastingplan 2024 en andere fiscale actualiteiten. Tevens word je in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.
Note: wanneer je hebt deelgenomen aan de fiscale afterparty, dan kom je in aanmerking voor één NOB en/of één NBA PE-punt

Interactief ontbijt
Voordat het inhoudelijke programma van start gaat, is het mogelijk om te ontbijten en te netwerken.

MELD JE HIER AAN

Programma
07:00 uur        Registratie & ontbijt in de foyer
08:00 uur        Start plenaire programma
09:30 uur        Einde plenaire programma
10:00 uur        Fiscale Afterparty
11:00 uur        Einde

Graag verwelkomen wij je op vrijdag 22 september op de campus van de KNVB. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met event@vno-ncwmidden.nl.