Op 17 april vindt het Ondernemerscongres Leusden 2023 plaats in het Van der Valk hotel in Leusden. Wat is jouw rol als bedrijf in deze snel veranderende wereld in de huidige turbulente tijden met een politieke-, een economische- én een klimaatcrisis. Hoe maak je je onderneming in deze snelle en roerige tijden tot een succes?

Gastspreker Jan Lammers, voormalig Formule 1 coureur, winnaar van de 24 uur van Le Mans en Sportief Directeur van de Grand prix Organisatie van Nederland, inspireert en motiveert Leusdense ondernemers op dit thema. Via zijn statement ‘Succes moet je managen’, neemt hij je met sprekende voorbeelden uit de racerij mee in bedrijfsthema’s zoals omgaan met een 24 uurs mentaliteit, teamwerk, snelheid en kwaliteit, presteren onder druk en omgaan met angsten.

Aansluitend wordt de winnaar bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Leusden 2023. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘Duurzame succesvolle groei’. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de reeds ingezonden aanmeldingen en kiest de uiteindelijke winnaar.

Datum: maandag 17 april van 16.00 – 19.00 uur
Locatie: 
Van der Valk hotel, Philipsstraat 18, Leusden

Programma

16.00 uur             Ontvangst en welkom
16.30 uur             Spreker Jan Lammers
17.30 uur             Bekendmaking winnaar ‘Ondernemersprijs Leusden’
18.00 uur             Netwerkborrel
19.00 uur             Einde programma

Aanmelden (wees er snel bij!)

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in, we behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. De inschrijving sluit op 7 april!! Aanmelden kan via deze link