De arbeidsmarkt verandert in razend tempo, door trends als Ai en krapte op de arbeidsmarkt, en het onderwijs verandert mee. De werknemers en ondernemers van de toekomst worden nu opgeleid. Kijkend naar de toekomst zijn verbinding en samenwerken cruciaal.

Speciaal voor docenten en ondernemers in de regio Amersfoort, wordt daarom alweer de achtste editie van het netwerkevent ‘Docent in Bedrijf’ georganiseerd. Het inspirerende programma brengt docenten en ondernemers dichter bij elkaar. De ontmoetingen zorgen voor een verbetering in de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Afgelopen jaar hebben ruim 200 deelnemers aan het event deelgenomen voor het middag- en of avondprogramma. Ook dit jaar belooft het een succes te worden. De BKL is partner van Netwerk Onderwijs & Arbeidsmarkt en beveelt deelname aan dit event van harte aan.

Het programma bestaat uit een middag- en avondprogramma.
Tijdens het middagprogramma van 15.00-16.30 uur brengen docenten en ondernemers een bezoek aan één van de deelnemende inspirerende bedrijven of organisaties. Dit jaar zijn dat Hart van Holland, Indebuurt 033, HellermannTyton, HAVI, Intratuin en Van Mossel KIA. Via het aanmeldformulier maak je de keuze bij welk bedrijf je graag een kijkje gaat nemen en samen met elkaar in gesprek gaat over de arbeidsmarkt en het onderwijs van de toekomst.

Tijdens het avondprogramma krijg je de kans om twee inspirerende sessies bij te wonen, waar aansprekende sprekers je zullen inspireren. Naast het opdoen van nieuwe informatie en inzichten, kun je tijdens het netwerkbuffet kennis en ervaringen uitwisselen met bestaande en nieuwe relaties. De studenten van First Class bereiden een overheerlijk buffet in samenwerking met de studenten van Leerhotel Het Klooster MBO Amersfoort.

Aanmelden is noodzakelijk, er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers. Meld je nu aan zodat je zeker bent van deelname.

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA EN MELD JE AAN

Locatie Avondprogramma: ROC Midden Nederland, Disketteweg 10 Amersfoort. Tijd 17.00 – 20.30 uur

INSCHRIJVINGEN