Op 20 augustus 2022 passeren de wielrenners van La Vuelta Holanda over de Doornseweg (N227), langs Restaurant De Gezelligheid. De verwachting is dat dit tussen 16:00 en 17:00 uur gebeurt.

Rondom deze doorkomst in Leusden, organiseert de gemeente Leusden een aantrekkelijk business event. Leusdense Ondernemers wordt de unieke gelegenheid geboden dit spektakel live (met of zonder relaties) mee te maken vanaf een speciale overdekte Ondernemers VIP tribune die voor restaurant De Gezelligheid aan de Doornseweg wordt opgezet. Zo kun je het peloton vanaf de eerste rang voorbij zien komen. De organisatie is een samenwerking van de gemeente Leusden met restaurant De Gezelligheid, Djops en Warsteiner. En dit is niet alles!

INSPIRERENDE GASTSPREKER

Speciale gast én spreker is niemand minder dan Michael Boogerd! Michael is één van de bekendste en meest succesvolle wielrenners van Nederland. Jarenlang was hij de onbetwiste leider van de Rabobank-ploeg met wie hij vele successen behaald. Zo won hij in 1999 de Amstel Gold Race en in 2002 de ‘Koninginnenrit’ van de Tour de France. Tijdens deze middag zal hij, naast zijn presentatie, ook aanwezig zijn om mee in gesprek te gaan. Daarnaast is er voldoende tijd om onder het genot van gezellig eten en drinken te netwerken met andere ondernemers. Tevens is de Burgemeester en het College van Bestuur van de Gemeente Leusden aanwezig, evenals leden van de gemeenteraad. Kortom: een uniek evenement waar je als ondernemers bij wilt zijn! Vandaar dat wij als BKL dit evenement graag bij jullie promoten.

ONDERNEMERS PROGRAMMA

Het programma ziet er als volgt uit:
14.00 uur Inloop & opening
14.30 uur Presentatie Michael Boogerd in restaurant De Gezelligheid
v.a. 15.00 uur TV-uitzending (live via groot scherm)
15.20 uur Passage groene karavaan
16.30 uur Passage La Vuelta peloton
17.40 uur Finish etappe op Utrecht Science Park (live via groot scherm)
18.00 uur Einde evenement

WALKING LUNCH
Gedurende de middag wordt er een walking lunch geserveerd bestaande uit diverse heerlijke gerechten:
•    Gazpacho – koude Spaanse tomatensoep
•    Pokebowl met witte rijst, wortel, taugé, sojabonen, zalm en een Spaanse saus
•    Gamba’s met salsa
•    Scroppino – cocktail van Vodka, prosecco, citroensorbet-ijs
•    Paella gigante- live cooking
•    Tournedos (110 gr) met bospaddenstoelensaus en een groententaartje met puree
•    Pavlova met verse aardbeien

De kaarten voor dit evenement kosten € 60,- p/p . Dit is inclusief een 7 gangen walking lunch én drankjes.

Kaarten kun je hier bestellen. Er zijn meerdere kaarten te bestellen om bijvoorbeeld relaties uit te nodigen of je partner.