Nieuw bestuurslid gezocht

Nieuw bestuurslid gezocht

De Stichting Collectieve Beveiliging Leusden (SCBL) behartigt de belangen van bedrijven in Leusden op het gebied van beveiliging in samenwerking met een beveiligingsbedrijf (Securitas). In de afgelopen jaren heeft de stichting bij alle bedrijventerreinen in Leusden een heel nieuw netwerk van intelligente camera’s in gebruik genomen. Dit netwerk is opgezet door Securitas, die met dit systeem de veiligheid en verdachte bewegingen op afstand kan monitoren en heel adequaat met mobiele beveiligingsmensen kan reageren. Securitas werkt nauw samen met de politie en gezamenlijk waken zij over onze bedrijven. Mede door de manier waarop beveiligd wordt, hebben wij in Leusden ten opzichte van andere plaatsen en steden in Nederland een erg laag percentage inbraken in bedrijven.

De stichting heeft een goed lopend overleg met belanghebbenden en een gezonde financiële positie. De SCBL wordt gecontroleerd door een Raad van Toezicht, waarin ook de gemeente Leusden is vertegenwoordigd. Het huidige bestuur bestaat uit drie leden: voorzitter, secretaris en penningmeester, waarbij zowel de bedrijven in Leusden als de winkeliersvereniging Hamershof zijn vertegenwoordigd.

Voor de SCBL zoeken we een NIEUW BESTUURSLID. Profiel: Het nieuwe bestuurslid is werkzaam bij een bedrijf in Leusden, heeft management kwaliteiten, kan met een diversiteit aan mensen overleggen (mede-ondernemers, gemeente, politie, beveiligingsbedrijf) en heeft een paar uur per maand beschikbaar voor onderling overleg, voortgang en afspraken. Bent u geïnteresseerd? Stuur een mail naar ernst.peter.tamminga@xcess.nl.

2018-02-22T12:00:33+00:0011:57|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bestuurslid gezocht