Op dinsdag 29 oktober organiseert de Gemeente Leusden samen met de Rabobank, Bedrijvenkring Leusden, Koninklijke Horeca Leusden en ZPoint het eerste Leusdense Ondernemerscongres. Thema van het congres is ‘Trots op Leusden’. U zorgt voor werkgelegenheid, u sponsort de sportclubs, u zorgt voor kennisoverdracht en innovatie, u ontvangt bezoekers en toeristen, kortom, u brengt levendigheid in ons dorp! Daar zijn we trots op! Daarom nodigen wij u uit voor dit bijzondere netwerk event waar u heel ondernemend Leusden treft!
Gastspreker is voetbalscheidsrechter en ondernemer Bjorn Kuipers. Hij zal u verrassen en inspireren. Hij deelt zijn ervaringen als top scheidsrechter én als succesvol ondernemer.

Datum: dinsdag 29 oktober 2019
Locatie: Landgoed ISVW, Dodeweg 8, Leusden
Programma:
16.00 uur Ontvangst
16.20 uur Opening en welkom
16.30 uur Spreker Bjorn Kuipers
17.30 uur Bekendmaking van de winnaar van de ‘Stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden’ (zie hieronder)
18.00 uur Buffet
19.30 uur Einde programma

Graag aanmelden via www.leusden.nl/ondernemerscongres2019. (Let op: max. 200 aanmeldingen, max. 2 personen per bedrijf. Meld u dus direct aan!)

Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden

Tijdens het Ondernemerscongres wordt de winnaar bekend gemaakt van de ‘Stimuleringsprijs voor ondernemend Leusden’. In de maand oktober kunt u uw stem uitbrengen op een van de voor de ‘Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden’ genomineerde ondernemers via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. Wie de winnaar wordt bepalen ook de gasten van het Leusdense Ondernemerscongres. Aan de aanwezigen wordt tijdens de bijeenkomst gevraagd hun stem uit te brengen. Beide stemmogelijkheden bepalen uiteindelijk wie de definitieve winnaar wordt.